Ταυτότητα

Φόντο

To Πρώτο Ραδιόφωνο στην Ρόδο ξεκίνησε την παρουσία του τον Δεκέμβριο του 2019 με βασικό του σκοπό την ψυχαγωγία και την σωστή ενημέρωση του ακροατή.

Διατηρώντας την πίστη στην διαφορετικότητα, στην αλήθεια, αλλά κυρίως στην μουσική του και τον ήχο του το Πρώτο Ραδιόφωνο στην Ρόδο έχτισε μια δυνατή σχέση με τους ακροατές του που αποτελούν για εκείνο την ψυχή και το σώμα του.

H οικογενειακή παράδοση στο Πρώτο Ραδιόφωνο συνεχίζει να βάζει πάνω από όλα τον ακροατή. Η Ελεύθερη playlist του χαρακτηρίζει το πρόγραμμα του σταθμού για αυτό και τα νούμερα ακρόασης του είναι υψηλά.

Το Πρώτο ραδιόφωνο στην Ρόδο σου δίνει συνεχώς λόγους να ακούς ραδιόφωνο. Επιλέγει με εσένα την καλύτερη ελληνική μουσική, δίνει βήμα στον ακροατή και εγκυρότητα στην ενημέρωση.

Οι παραγωγοί του σταθμού, πλήρως ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στα μουσικά και πολιτιστικά δρώμενα του ελληνικού τοπίου, μας ψυχαγωγούν όλο το 24ωρο και μας ταξιδεύουν με τις καλύτερες  ελληνικές μουσικές επιλογές.

Αυτό είναι το Πρώτο Ραδιόφωνο στην Ρόδο. Το δικό σου αγαπημένο ραδιόφωνο στο Νότιο Αιγαίο.

Ιδιοκτήτρια Εταιρεία: Rodos Media Group

Διεύθυνση Ροής & Τεχνικού: Δημήτρης Γούλας

Eπικοινωνία: 6934026459 info@protoradiofono.com

Το Πρώτο Ραδιόφωνο στην Ρόδο είναι νόμιμα αδειοδοτημένο

To Πρώτο Ραδιόφωνο στην Ρόδο

Ανανεωμένο,φρέσκο, νεανικό, δροσερό με ενημέρωση και ψυχαγωγία το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα στο Πρώτο Ραδιόφωνο στην Ρόδο.

Ψυχαγωγία και ενημέρωση από πολύ νωρίς το πρωί, έως και αργά το βράδυ! Το Πρώτο Ραδιόφωνο στην Ρόδο είναι η επιλογή σου.

Έλα και εσύ στην παρέα μας! Είμαστε LIVE στο ραδιόφωνο και στα social media. Ακολούθησε μας και μάθε πρώτος τα τελευταία μουσικά αλλά και ραδιοφωνικά νέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
0%